Wandelpad

Tarief & vergoeding

De kosten per sessie zijn voor psychosociale therapie € 85,-. De duur van een sessie is 60 tot 90 minuten. Hetzelfde geldt voor een intake gesprek. 

 

Liever eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt? Dat kan. Duur is 30 minuten en de kosten bedragen € 40,-. Wanneer je bij mij in behandeling komt dan komen deze kosten te vervallen. 

​Afhankelijk van de polisvoorwaarde van je verzekering is vergoeding mogelijk. Deze vorm van therapie valt onder de aanvullende ziektekostenverzekering onder de noemer psychosociale zorg, alternatieve/additieve geneeswijzen of complementaire zorg.

 

De hoogte van het te vergoeden bedrag is afhankelijk van je verzekeringspolis. Klik op de link voor een volledig overzicht van de vergoeding voor 2021. Bij vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering is geen sprake van een eigen risico en heb je geen doorverwijzing van je huisarts nodig.

 

​Daarnaast kan het soms zo zijn dat je werkgever een traject wil vergoeden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

​Let bij het uitzoeken van de vergoeding voor psychosociale therapie op het totale bedrag per jaar dat vergoed wordt en op de vergoeding per consult. Neem contact op met je zorgverzekeraar om zeker te zijn van je zaak. Hierbij kan het nodig zijn de volgende gegevens te noemen:

AGB de Zorgverlener: 94107528

AGB Praktijk:94065728

NVPA: 104773

RBCZ: 200640R

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. Bij geen of te laat afzeggen wordt de sessie in rekening gebracht.

Het tarief voor workshops, lezingen en gezinsbegeleiding zal in onderling overleg worden vastgesteld.